22.06.2016 г., 20:57 ч.

Път 5 

  Поезия » Философска
282 0 0

Вървя в жегата аз

сред облак от пеперуди

и все напред тогаз -

човек трябва да се труди.

 

Че трудът краси човека -

той е като пролетни цветя,

макар работата да не е лека,

но нужна е тя!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??