4.09.2013 г., 21:06 ч.

Да водим бащината си дружина 

  Поезия » Друга
315 0 0

Да водим бащината си дружина

Да водим бащината си дружина,
това е нашата мечта,
но държавата от туй се срина
и Мафията разцъфтя!
Това е гаден егоизъм,
от него всичко произлиза...


2/ Тук всеки всичко критикува,
реве вдовишки и раздува,
но над нещата не умува
и критиката му не струва...
И аз се питам, до кога
ще се лангуркаме така!?
Аз с чиста съвест ще река,
стеснява се за нас Света!...

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??