10.04.2008 г., 7:42 ч.  

Да защитиш! 

  Поезия » Друга
878 0 16

Все времето за всичко ни е криво.

( Като река  изтичало край нас!)

А ние само гледаме страхливо,

притулени зад купища вина.

 

Изтича младостта ни – като празник.

И чак тогава, спрели насред път,

се питаме какво ли да направим,

че да ни помни с добрини светът.

 

А трябва лудост, риск в живота земен –

дори безкрил да можеш да летиш.

И всеки твой ден в битка да превземаш,

и всяко вдишване да защитиш!

 


 

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??