Дай, Боже
По земята наша
да няма глад и суша,
политиците многоцветни
да не се държат за гуша!
Тия грешници големи,
от всякаква рода,
да си изтрият цветовете
за благото на народа!
На младите разум,
мерак в сърцата
да спрат геноцида,
да са много децата!
На бабите здраве
и крепки ръки, Боже,
и много години
да гледат внуците... ако може!
Любов на всички,
любов без край,
любовта на земята
е Едема – земният Рай!
© Никола Яндов Всички права запазени