Декември е сезонът
на моята игра,
начало на лудост детска...
Снежна белота,
прикритие красиво
на завистта крайбрежна...
Месецът на моята целувка
с ярката звезда...
Разговор с часове,
под чистото небе...
Усмивка лъчезарна,
чаровна маска
на възбудата голяма...
Знойна нощ,
изпълнена с емоцията
на нашите сърца...
Изпълнена със студ,
положих плавно
косите свои...
върху топли рамене
и омайно силна длан....
Декември е
началната стрелка,
но не и знак за края!
© Зузка Всички права запазени