Сега и в Парка делника се чувства.
Народа тук е оредял.
Край люлките и езерото пусто,
наистина живота тук е спрял...
Не чувам и прегракнали гласчета.
Кой майките с количките е спрял!?
В алеята, от листопад превзета,
единствен аз сега съм завървял...
.
06.11.2013.
София
© Христо Славов Всички права запазени