Денят си отива
Денят си отива,
а беше дълъг -
от пет сутринта
и до полунощ.
Дали ще тежи,
като спомен мил
или ще е лек,
като морския бриз,
довял стих съкровен
за деня,
който си отиде,
като всеки един.
15юли2009
о-в Св. Анастасия
(Бургас)
© Братан Всички права запазени
Здравей, морски!