Дете мое
Мое мъничко дете,
ти си звездичка от небе.
Ти си топъл лъч от летен ден,
от твоята усмивка озарен,
целувка си от плодна есен
и брилянтен дар от зимна песен.
Ти превзе ми душата,
като приказна малка магия
и често изплува в тишината,
без да мога за миг да го скрия.
Мое мъничко дете,
нежно мое сърчице,
Обичам те безкрайно ,
мое щастие омайно.
Ивелина Стойова
© Ивелина Стойова Всички права запазени