На красивата ми сестра Йоана, родена на 28.05.2010г. :
Детето е подарък от Ръката Божия,
частица радост в дневния ни мрак,
магическият бяг от земните несгодия,
росата драгоценна на душевния ни злак!
Детето е спасение от грехотата!
Невинен воин, спасяващ обичта,
лечител на омразата и слепотата
и пръв будител на Всемирната душа!
Детето е прозорецът към Рая,
небесен ангел със очи-звезди!
На нашите безмълвни суетни е края,
защото осветява дирите на нашите мечти!
Детето буди нашата усмивка,
без даже да пророни нито звук,
за Господ то е мъничка отливка -
най-светъл символ, че и Той е тук!
© Симона Гълъбова Всички права запазени