Един прекрасен, слънчев ден!
Безброй лица - усмихнати, щастливи.
И аз стоя,
унесена в безкрая,
погълната от слънчевия лъч.
Сънувам този миг...
омагьосан кръг,
но не на болка,
и не на страх,
а на спокойствие
и душевен покой...
И сенките изчезват,
и болката притихва...
и аз стоя в плен на този сладък миг
от вечността...
Душата ми ликува,
сърцето ми притихнало тупти,
и в този миг на слънчева наслада
откривам щастието и изгубеното -
ДЕТЕТО В МЕН ОТНОВО СЕ РОДИ!!!
© Марина Всички права запазени