8.02.2008 г., 16:48 ч.

Детска мечта 

  Поезия » Друга
1154 0 3
Аз помня...
как тичахме из зелените поля
и искахме да хванем цветната дъга.
И там, в приказна страна,
ти и аз - ръка за ръка -
открихме нашата детска мечта.
Да превърнем цялата гора
в място за игра,
с чудна сияйна бяла врата.
Приказки незабравими се случваха там,
пеперуди крилати разпръскваха блян.
Малка фея вълшебства правеше,
а щастието чудно над нас преливаше.
А ти...
помниш ли тази детска мечта,
открита толкова далеч в зелените поля?

© Боряна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??