Пиша и се радвам
на всяко произведение,
но гордост сте децата ми -
истинско творение.
Идвам при теб
и в днешния ден -
единствен, прекрасен -
деня ти рожден.
Желая ти здраве,
успех, вдъхновение.
Нали си създала
и ти произведение?
Със всичката майчина
безкрайна любов
моля да имаш
и... от Бог благослов.
Днес дъщеря ми има рожден ден.
Поздравете я и вие с мен.
© Харита Колева Всички права запазени