22.02.2016 г., 17:19 ч.

Днес е утре 

  Поезия » Любовна
573 0 0

В секунда се измерва веч живота
и пауза не познава той,
единствен лъч се крие във твоята душа, 
а моята не знае миг покой.

И  знал съм те от вчера,
желал съм те в момента,
мечтая те за утре,
а всичко е сега. 

А дните се преливат в безкраен океан, 
секундите са вечност и всичко е лъжа.
Желая да съм мирен, тих и силен,
да бъда там във твоята душа.

 

Дъхът ми, ако ще да спре,
ще тичам неуморно, но не
да гоня вятъра на времето,
а за да бъда моята мечта... сега. 
 

 

 

  

© Станислав Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??