20.06.2005 г., 13:47 ч.

Днес искам звук да нарисувам 

  Поезия
1297 0 6

Днес искам, звук да нарисувам,

звука на любещи се две тела

на сливането със всемирното

отвъд предела на страстта ...

 

Това е музика на музи съкровени,

това е грохота на огнен водопад,

това е стон от самодивска песен,

това е жар изпепеляващ пепелта...

 

Днес искам, звук да нарисувам.

но как рисува се звука?

О,сетих се –ще сложа в боята

една частица, вик от вечността....

 

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??