Какво ще кажеш, днес да бъда лоша.
Да не задаваш никакви въпроси.
Да няма упрек, нито звук.
Да се превърна просто в Аз.
Какво ще кажеш тази вечер,
(само тази вечер) да избягам.
Да няма упрек, нито звук.
Да бъда себе си,
каквато бях - безумно Лоша.
Какво ще кажеш днес да съм безплътна,
една илюзия за теб.
В кухнята да няма стъпки...
Какво ще кажеш?...
Знам, не си способен...
не си готов...
И пак съм в кухнята - безшумна...
Тъга...
© Миленита Всички права запазени