Ти не искаш сега да говорим,
ала имаме толкова нещо за казване...
Аз готова съм с тебе да споря -
не очаквай да бъда прикрито-потайна.
Ти не искаш сега да говорим.
Все мълчейки, досега сме го правили.
Аз не ще ти попреча да ходиш,
ти опитай: речено-казано...
Ти не искаш сега да говорим.
Замълчи си, сама ще опитам.
Мисля вече - след толкова скитане,
имам ли още надежди за питане!?
Ти не искаш сега да говорим.
Зная, труден е първия опит.
Нека в мълчане преминат дните ни,
някога, друг път... ще го направим,
до... крайност.
© Нели Всички права запазени