Стара портичка. Ръждив олук.
Пазва на момиче. Твърда гръд.
Дълги нощи.
Утро.
Махмурлук...
Рошав като гарга бе светът.
Тесни джинси. Рок & рол и джаз.
Слънцето високо. Дюс небе.
Къси гащи в сака.
Влак.
Бургас...
И морето ни до колене.
Календар и дати. Кръговрат.
Ръж и вятър. Джени. Менделсон.
Къси нощи.
Бебе.
Косопад...
Стари кокали във панталон.
Две монети на очите. Поп.
И роднини в черно - цял пчелин.
Вечност безконечна.
Хладен
гроб...
Толкова от мен. До пак... Амин.
© Димитър Никифоров Всички права запазени