До следващото лято
До следващия миг
До облакът в косите
До чакания плик
Земята ще повдигна
и с вятъра на кон
Ще хукнем към звездите
от нашия балкон
Където от високо
преди да зазори
Ще пращаме целувки
на белите брези
И пак ще сме щастливи
И пак ще сме добри
преди луната стара
сама да изгори
Отвъд река Марица
по пътя за Балчик
До следващото лято
До следващия миг
© Георги Ревов Всички права запазени