9.06.2018 г., 10:25 ч.

Добър е Бог! 

  Поезия
372 1 2

Загубих се в прохладнита му сянка...
Прегърна ме с усмивка този град!
Събудил ме от безутешна дрямка -
и с красота засити моя глад.

 

Прогаря Слънцето с целувката си лятна
по кожата ми огнени цветя!
Във жаждата ми, за душата - златна
е всяка малка капчица вода.

 

И ето - в сянката седя намерил
съкровище от хлад и тишина...
Добър е Бог - във Любовта отмерил
за мен спасение от страх и самота!

© Ангел Милев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря Ви Владиславе и Маргарита. Изключително високо ценя вашето мнение. За това вашите коментари ми дават крила.
  • Толкова лирично и красиво! Чак ми се прииска да дойда и аз там. Поздрав!
Предложения
: ??:??