Добър вечер, чичко Паричко,
нещо не си на кеф,
аз мога ти кажа ‘сичко,
дай ми някой лев.
Жена ти, чичко, е много лоша,
не вижда, че си добър,
аз мога да ти играя боса
и друго за твой хатър.
Аз съм хубава и млада,
жена ти е стар сатър,
виждам, че сърце ти страда,
бая си е туй кахър.
Айде, чичко, ще те обичкам,
черпи една боза,
че вкъщи имам три дечица,
гледам ги сам сама.
Мъж в затвора втора година,
открадна заради нас,
айде бе, чичко, червеното мина,
недей да даваш газ...
© Ивон Всички права запазени
Поздрави!!!