- Добър вечер, госпожо Депреса,
носиш ми дар от комплекси,
благодаря, не бих ги приела,
че после дяволите ме взели.
Много дълго на тебе робувах,
угаждах ти и се критикувах,
голяма цена ти давах,
не бях щастлива и страдах.
Дошла си за мойта усмивка,
знам, че с усмивки се храниш,
я, погладувай истински,
може Надежда да станеш.
© Ивон Всички права запазени