Докато е пълнолуние,
искам да посадя живо дърво
до гробищата,
за да пази мъртвите.
Докато е пълнолуние,
искам да изпея
най-древната песен
на живите.
Докато е пълнолуние,
искам някой
да ме научи как да живея.
Докато е пълнолуние...
после ще настъпи тъмнина.
© Айше Рубева Всички права запазени