Докато кървиш,
си слагам червило на устните,
приготвям закуската –
обещания, нарязани на едри кубчета.
Сгъвам сълзите в джоба на сакото,
обувам си най-високите токчета,
докато кървиш,
целувам за сбогом котката.
© Ле Бед Всички права запазени
погача сладка, чак горчи! двършихте ме с коментарите!!!