Докато теб те нямаше
Докато теб те нямаше, се случиха много неща.
Плаках дълго, докато бях толкова сама.
Докато теб те нямаше, пропусна няколко чудеса.
Пропусна да видиш, как слънцето пак красиво изгря.
Докато теб те нямаше, аз успях да преборя страха.
А ти не можа, малко поне да избягаш дори от нощта.
Докато теб те нямаше, разбрах, че имам душа.
Разбрах, че в живота има прекалено много красота.
Докато теб те нямаше, се случиха много неща.
Виж ме... Познаваш ли коя съм сега?!
Та дори аз не мога да кажа това...
© ДдП Всички права запазени
Докато...
теб те нямаше, а се случиха много неща.
Плаках дълго, бях адски сама.
..теб те нямаше, пропусна дори чудеса.
Пропусна да видиш, как слънцето смело изгря.
.. теб те нямаше, аз успях да преборя страха.
А ти не можа, да избягаш дори от нощта.
... теб те нямаше, разбрах, че имам душа.
а в живота ми има просто добра красота.
..теб те нямаше,а се случиха много неща.
Виж ме! Питай !..Коя съм сега?!
... дори аз
не мога да кажа това...