Докога?
Последни трошици надежда.
Огладняла мечта.
Молитва с ранени криле.
Самота?
Простреляна в тъмното вяра.
Жадна сълза.
Пресъхнало кладенче-истина.
Свобода?
Таен ключ на съдбата…
Заключена радостта
в тъмницата на тъгата...
Докога?
© Веселка Стойнева Всички права запазени