Домът е чаша чай от тазгодишните липи
Домът е книга, мъфини с малинки
и парата от включена кафемашина
Уханието на дом е палачинки!
Мечокът плюшен и покривката на точки
останал аромат на топъл хляб
Една кутия с коледни играчки
рисуват те портрета на дома
Домът оставя чувство на уют
и твоят суичър върху мен
мекотата на завивката от пух
със полъх от желание укротен
Да бъдат моите лунички в твоите ръце
Да шепна замечтано твойто име..
Да те прегръщам трепетно с ръце..
Домът е там,където обич има
© Росица Георгиева Всички права запазени