28.11.2009 г., 18:10 ч.

Достатъчно ми бе 

  Поезия » Любовна
647 0 5

 

 

Две очи…

Аз помня, плаках,

а твоят поглед

в мене се разби.

По устните ти

водех се

във мрака

и най-накрая

те открих…

 

Открих те,

ала мимолетно –

достатъчно ми бе

да се родя,

достатъчно е даже,

че те срещнах

и за  миг

във тебе се разлях.

 

 

 

 

 

 

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??