довечера по обед
магазините за 1 лев ще рекламират увеличаването
на всички цени заради инфлацията
зоопаркът ще отвори врати за сираци
320 души ще починат от спин в Африка
довечера по обед
Христос ще нахрани неверниците
с тялото си
довечера по обед
в Русия ще празнуват 9 май
по МАД ще предават новини
бели и черни ще се целуват на екрана
като двама братя
Каин и Авел
© Янко Всички права запазени