28.05.2017 г., 20:08 ч.

Доверие 

  Поезия » Любовна
338 4 2

Неподозирана е силата ти.
Просто се довери на себе си.
Така, както аз ти вярвам – без граници.
И мога да нося всички последици.
Ти си смисъл сам по себе си.
Виждам те, виждам те, виждам те…
В мен,
в теб,
наоколо.
Чувствам те!
Винаги си присъствие.
Само да те докосна отново…
И планините ти ще полетят.
Но рамото ти няма да остане голо.
Крилете ми до твоите ще се спрат.
И ще е по-малко самотно това небе.
Птиците ще са две.

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Ако трябваше да ти направя един подарък, един единствен, бих ти подарила Вярата.
Вярата в себе си.

Н.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??