Довиждане, приятели!
Отивам при плисъка на синьото море,
при писъка на чайките красиви,
при пяната на морските вълни!
Потеглям за любимия си град -
за Варна, сбрала толкоз спомени
от моя пъстър, весел детски свят,
изпълнен със игри и много обич.
© Анна Дюлгерова Всички права запазени