19.12.2013 г., 20:31 ч.

Драгойновска луна 

  Поезия » Пейзажна
394 0 0

Драгойновска луна

Каква оцъклена луна!
Голяма колкото небето...
Огрява цялата земя!
И пълни ми до край сърцето...
23.07.2013г. Драгойново

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??