С какво напълни мойте вени,
замаян съм от теб сега.
Не чувствам даже и да режеш,
парчета цели от плътта.
За мене няма вече болка,
в история съм с теб една.
Кажи ми да платя ти, колко?
Дрогиран съм от любовта.
© Данаил Таков Всички права запазени