Загубих се - никакъв знак,
в дълбока, усойна дъбрава...
Непозната за Другата бях,
неподвластна на логика здрава.
Щом от себе си бягам сега
и усърдно следите си трия,
как в дълбоката, гъста гора,
път към Другата Аз да открия?
Без посока и здрави нозе,
как към себе си аз да изтичам?
Неусетно тя ме превзе
и на мен досущ заприлича.
Деси Вълова 16-03-2024
© Десислава Вълова Всички права запазени