Друго лято, друг сезон.. .
от мен ли чакаше поклон?
Върна нищо, всичко взе...
но дали ти е на теб добре?
Забрави лесно, тръгваш все...
оставяш мене; вечно е.
Помня слънце, пясък, теб...
но друг ще бъде този пек.
Друго лято, друг сезон...
за мен е същият погром.
Лъчи от мъка, дъжд – сълзи...
- рисувам аз със тез лъжи.
© Мария Всички права запазени