Знай, че няма вечни думи
и няма думи с вечен смисъл.
Приятелството не е вечно,
приятелството - то е мисъл.
И както някой някъде е писал,
приятелството също е до време.
Животът наш така ни е орисал:
живеем, плащаме и мреме!
© Диана Костова Всички права запазени