На Поезията
***
Мирис вълшебен на цвете.
Полет на птица в небето.
Милост, в сърцето посята.
Порив, покълнал в душата...
***
Небесна рана. Прилив нежен.
Изгряващ профил на луна...
Разпятие. Любовна песен.
Пътека. Поздрав. РанинА.
***
Думи да обличаш в тишина.
Музика от чувства да трепти.
Мисли да превръщаш в светлина.
И към Бог молитва да шептиш...
© Вилдан Сефер Всички права запазени