21.03.2018 г., 16:34 ч.

Думите 

  Поезия » Друга
297 0 0

 

Не изнасилвайте думите!

Само ги утешете.

Сънуваните безумия

по вятъра разпръснете.

 

Внимателно пипайте думите!

Безплътни са , ще се разлеят.

В дните ни грозно чумави

тихо звездите им креят.

 

Оставете в гнездата думите!

Топли са и незлобливи!

В най- неочаквани пълнолуния

държат ни будни и живи !

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??