27.12.2013 г., 11:06 ч.

Душа в мъка 

  Поезия » Философска
546 0 0

            Душа в мъка

 

  Душата ми се мъчи,

  дано все пак да сполучи;

  ти  я остави обругана,

  сякаш без сетива,

  излъгана и неразбрана,

  нищо друго освен да те

  самосъжалявам ми остана,

  Ти забрави, че тя иска да диша,

  да се радва и да плува в оазиса на добрите си усещания! 

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??