Не светя в тъмното,
не съм светулка.
Не топля,
но мечтите си отглеждам в люлка.
От цветни камъчета е направена снагата ми,
макар ту в черното, ту в бялото да бягам.
Сезонно цвете е душата ми,
със слънце искам да живея, а с луна си лягам.
© Ле Бед Всички права запазени
различна си.