27.10.2017 г., 23:46 ч.

Душата ми е в коленете 

  Поезия » Друга
337 2 3

Препъваш се и падаш –
ожулваш коленете,
огъваш се и страдаш –
поставен си на колене,
от страх или от радост –
треперят коленете,
от първа среща вече в теб е –
морето не е до колене,
щом онзи поглед те погълне –
с подкосени колене,
животът тялото изпълва…

 

Душата ми е в коленете.

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??