Душата на човек не се предава,
дори когато няма път напред
и болката във себе си заравя,
и вярва всичко че ще е наред.
И ден след ден в илюзии се лута,
а знае, че не следва по-добро,
ала на всички нужна е заблуда,
че свършва някой ден това тегло!
И после всичко става светло, ясно
и няма болка. Има светъл брод.
И вярваме във бъдеще прекрасно -
че след живота чака ни живот!!!
© Ирина Всички права запазени