Душата ти
Отново душата ти чиста
безмълвно днес мисли реди
и болка след болка прелиства
от глухо, жестоко преди.
Измами проклинат очите -
предателства, хули, заплахи,
сърцето пропъжда злините
със обич в молитвите плахи.
Отново душата ти чиста
в надеждите днес отмаля,
сънувах мечтата лъчиста
и нежният сняг заваля.
(11 декември 2010г.)
© Агапея Полис Всички права запазени