20.05.2011 г., 17:20 ч.

Два гласа 

  Поезия » Любовна
896 0 8

„Обича ми се!”- каза ти, а на мен дали ми се обича?

След толкова лъжи е всичко някак прозаично.

 

Защо любов да давам, когато никой няма нужда от това.

Преди си мислех, че това е важно, а днеска вия срещу пълната луна.

 

Обича ти се - аз се уморих. Премазаха ме хиляди ръце.

От мене вземаха и грабеха и нищо никога не беше от сърце.

 

Обича ти се - мен ме смазаха, оставиха в мене пустота.

Душата ми, сърцето ми премазаха и казваха, че всичко е в името на любовта!!!!

 

Обича ти се - мен ме лъгаха, че съм най-красива, че съм сбъдната мечта...

Но празниците с други прекарваха и не чукаха за хубаво на моята врата.

 

Обича ти се казваш, аз не искам да обичам -

Отрових се много, горях...

Омръзна ми след вятъра да тичам - каквото преживях, го преживях!!!

 

Обича ти се - давай! Аз знам, че няма да те спра...

... и днес се питам още: „любов ли беше моето, или война”?

 

Това е, драга - с тебе вечно спорим, нали си мойто второ аз.

Дето ужким по-добро е, но никой, никога не чува твоя глас.

 

Аз се боря с демони и вълци, аз се боря с хищни зверове,

а ти, в мен стаена, все повтаряш. Обича ми се, искам да обичам от сърце.

 

© Лорита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??