ще пийнем заедно
две
екзистенциално невъзможни
всякакви сложни думи
ще добавим в чашите
сюрпризи
сюрреализми
на паузи
есенции от свиждане
в късните часове на нощта
вкус
книга отворена по средата
пътечка за ходене
по кожата вписаните думи
или възглавница за сън
запалени под очите сенки
дъжд в ушите
разстояние
ще пийнем заедно
две
несъответстващи точки
от спектъра
всякакви сложни
избродирани х
по листове
непредвидими
неустоими
на паузи
без връзка
в късните часове на нощта
сърце за вливане
кей на който да си
луна от очакване
пясък в пръстите
ще пийнем заедно две
аз и ти
© Зорница Николова Всички права запазени