Две души са тука подслонени,
две души във тяло за една.
Две души се смеят на света,
измислят свои правила.
Събрани са в едно, а тъй далечни;
със разум общ, но са така различни.
Възможно ли е те да са едно -
огън във водата да живее?
Две души и днес се смеят,
две души като една живеят.
Две души така обични,
две души невидимо различни.
© Кикито Всички права запазени