19.05.2012 г., 1:10 ч.

Две състояния 

  Поезия » Философска
622 0 8

 

 

ДВЕ СЪСТОЯНИЯ

 

 

1.

 

 

Погледнах клоните -

бяха отрупани с цвят.

Видях те -

един от многото.

И реших да те откъсна.

Протегнах ръка -

посипа ме бял момичешки смях.

Още те търся...

 

2.

 

Когато видях хоризонта,

се влюбих отчаяно в него.

И реших да го стигна.

Бях млад и доволен.

Сега съм непотребен -

като напразно прочетена книга...

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??