Да станеш за втори път майка -
божествена обич струи,
отвсякъде чуваш камбани и знаеш,
че вечността ти принадлежи!
Обичаш детето във тебе,
незнаейки полът дори,
и чакаш да дойде мига,
на срещата с тези очи!
Когато роди се синът ни,
щастието за втори път ни посети,
нашето семейство порасна,
вече броим до четири!
Карина станала "кака" от малка,
го гледаше с големи очи.
И питаха хората често:
Госпожо и двете Ваши ли са или..?
Не бях си мечтала за двойно щастие,
любов непрестанна гори.
Децата ми Бог да запази се моля,
с очи изпълнени с вечни искри!
© Румяна Георгиева Всички права запазени