29.03.2008 г., 9:58 ч.

Дъждовна кръщелница 

  Поезия » Любовна
771 0 4

Дъжд ли  вали

или плача с дъжда едновременно?

Тичат сълзи.

А небето поглежда засрамено.

Хълмът гори

от облачни погледи - влюбени.

Сипят коси -

елите пак са разлюбени.

С жълти очи

топлят цветята поляната.

Вятърът ехти,

духнал за миг под премяната.

Облачни дни -

преброявам цялата седмица.

Нека вали!

От днес съм дъждовна кръщелница.

© Дарина Дякова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??