5.03.2012 г., 0:32 ч.

=]] 

  Поезия » Философска
730 0 2

Казваш, че отиваш надалече.
Че животът те зове.

Или пък някой строен италианец.

А душите си скитат изгубени,

катерят върхове, дълбаят тунели.

А може би пируват,

обсъждат нашите животи

и нашите съдби плетат

Колко патетично -

точно те решават какъв да е светът.

© Димитър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??