Сред хилядите звуци на вселената
съм влюбена в един.
И той е точно като бялото,
препълнен, но незапълним.
Обичам да потъвам в необята му,
заслушана във всеки негов стон...
Събличам тялото и съм душата си
в космически синхрон.
© любимка Всички права запазени